Galenskap pga. ett sms meddelande.

Oh my god..! Det har varit terro samtal och sms i över en timme. Skrattar ihjäl mig, men samtidigt jobbigt att förklara gång på gång vad som menas. Det hela började så här. Jag fick ett sms-meddelande från Karina som det stod så här:

Jag har sett lite avslöjande
bilder på dig på nätet...
Googla ditt namn och kolla,
du bör kanske anmäla det!

När jag fick det blev jag lite orolig som det flesta blev, men jag känner Karina och jag vet att hon aldrig brukar Googla..tyvärr. Rätt avslöjande. Så jag scrollade vidare ner meddelandet. Vissa var smarta och läste vidare det, men vissa andra läste bara det här första. När man scrollar ner på meddelandet så kommer fortsättande text så här:

En smart person läser hela smset ;-)
Skicka detta vidare till alla i din adressbok
och se alla roliga reaktioner ;-)
Men svara inte direkt!

Folk har ringt och frågat vad jag menar..vad jag har hittat för bilder och..haha en kompis ringde för bara en liten stund sedan och erkände själv att det kanske finns (avslöjande bilder). Jag tänkte: Nej säg inte så..haha jag vill inte veta. Hahaha och Malin (en av dem som läste hela smset, blev ej lurad) din lilla flummis. Hon fick mig att skicka till hennes pojkvän som blev tvungen att Googla för att se om det verkligen var sant. Jag har skrattade ihjäl mig. Nu är jag faktiskt sen hem till bror min pga. allt detta. Folk har ju ringt hela tiden och vill ha en förklaring.

Men jag har packat klart väskan nu och ska bege mig ut till "landet". Tyvärr så har bror min ingen data som jag kan använda för att blogga och om jag ska vara ärlig orkar jag inte dra med mig min laptop heller. Så jobbigt om det är många som åker kommunalt nu också..trångt och allt. Men jag kommer ju hem imorgon igen så då kan jag blogga och visa lite bilder om jag har.

Ha en jättetrevlig helg! Vill ni ha meddelandet och lura era vänner så säg till!

Hörs imorgon igen!
<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0