Good times from last night

Usch kom hem 07.00 imorse. Sovit fyra timmar inatt plus de tre extra jag sov när jag kom hem. Vi pallade inte dra hem igår så vi sov kvar och det var roligt. Alltså jag har inte haft så roligt som igår kväll på väldigt väldigt länge. Bestämt att åtminstone en gång i månaden måste ska vi göra om detta. Om vi kan fler så är ju det underbart. Nej fy sjutton alltså. ¨

Tor-Björn, 45. Leka?
Stör inte! Per-Göran leker med min helikopter.

Oh my god, jag trodde jag skulle dö där alltså, fy vad jag skrattade. Nej, allt började med att jag mötte upp Frida (Malins syrra). Åkte och köpte mat och sedan drog vi hem till Malins nya place. Måste bara säga att hennes kök ser ut som en utdragen bild från IKEA katalogen. Så sablans fint alltså. Vi gjorde god mat - Wook grönsaker med kyckling och ris med sötsursås + baguette. Sååååå gott alltså. Efterrätt - glass på det. Det blev mycket musik, skämt, kortspel, skräck upplevelser och fotbollsfrågor på 10 sek. Nej, tack så mycket för en trevlig kväll..!



väntan på bussen..


köket direkt från ikea..nej men fint var det.


den goda mat.. mmm så god alltså.


glass och kort spel..


mysigt med lite ljus till..

Måste lägga in kort på buddha sedan (det fanns en buddha på uteplatsen inte många som har det). Han såg lite naken ut så jag fick göra honom till adam istället. Tänk er att ha vindruvor, fontän, rosenbuske och en grill utanför där man bor - på en sådan liten plats alltså. Det var så sjukt fint alltså. Är riktigt avundsjuk!

Nej måste göra mig i ordning. Nu ska jag snart iväg igen..middag hos pappa kl.16.00. Hejså länge!
Hörs ikväll!
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0