Helg people..!

Så skönt med helg. Jobbade som en arbetsmyra från 7.00 på morgonen till 21.00 igår kväll. Vaknade ju även kl.04.55 på morgonen så kom jag i säng runt 22.40. Var så fruktansvärt trött. Messade lite med en kompis och sedan så däckade jag. Vaknade upp vid 04.00 och insåg att kläderna var på, oborstade tänder, tv var på och datan. Stängde av allt och gjorde mig i ordning för att sova. Vaknade sedan vid 10.00 men låg kvar i sängen till 13.30 ungefär. Var för seg för att stiga upp.

Men arbetsdagen var helt okej, jobbade med bra människor och på kvällen fick jag lyckats mina lilla trio ungdomsgrupp samlad. Karina kom förbi och Carro var redan där så. Kul att snacka om annat än jobb. Dels kom det här oroliga sms meddelandet på tal som jag skickade till många som fick en del bli lite nervös dvs Carro. Haha, så himla kul. Sista timmen på jobbet blev det Idol. När jag kom hem skulle jag kikat på Dirty Dancing men tusan alltså, somnade ju. Mannen Patrick Swayze gick ju bort här om dagen, sägs vara mannen som fick kvinnor våga dansa sexigt. Trist - han gick bort i cancer.

Just nu planerar jag middag med fina oldschool friends ikväll. Verkar vara överrens nu om vad det ska bli till mat. Ser fram emot det faktiskt. Nästa vecka är det också middag på G med andra vänner. Ser fram emot det mesta ju nu förtiden faktiskt. Imorgon ska jag få träffa min farbror jag inte sett på säkert 6-8 år. Trevligt trevligt.

Pitbull - Hotel Room Service spelas konstant i mina högtalare just nu. Låten jag hörde först i Kreta. Så härlig bas i den. Gillar störa grannen =)



Pass på..med hälig bas är det bara skönt att kunna dunka musik om du har bra högtalare.
Återkommer strax..måste börja göra mig i ordning lite grann.!

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0