New shoes..and things

Som sagt köpte ett par nya älsklingar till samlingen och det blev ett par Björn Borg. Jag är sååå nöjd och som vanligt så tacksam för så fina skor. Jag är duktig att unna mig själv. Min arbetskollega sa till mig så här idag "Ja, men det är klart att du ska få unna dig. Om du vill ha märkes skor så vill du. Pass på för när du får barn så är det kanske det sista dyra du köper till dig själv". Jag höll på att skratta ihjäl mig. Men vet ni vad jag tänkte på när jag kom hem igår. Det märks vem jag får min inspiration av skor stil ifrån..haha..kika nedan.



De första här ovan är dem nya vackra - underbara skorna.. Och som ni ner ser här under igen så har jag tidigare visat dessa skor i våras..Guess who's?



Joo det är ju Malins skor som jag tidigare visat och har fått min inspiration ifrån. Umgås ju en del med henne så det är inte konstigt att jag sakta börjar ta efter henne. Det var faktiskt även hon som fick mig att köpa skorna. Super nöjd iallafall. Det roliga var ju att jag fick små saker på köpet. Jag fick t.ex. en tyg väska från Björn Borg och ett nyckelband från Scorett. Mellan mig - Nilson och Scorett finns det bara kärlek.. =)



Nåja, imorgon är jag i vilket fall som helst ledig och då ska vi åka och kika på en tidig födelsedags present. Får se om jag får den redan imorgon också eller om jag måste vänta till nästa vecka. Roligt att veta vad man ska få. Jag är så duktig, berättade i söndags vad alla kunde köpa till mig eftersom då slipper jag..Vad önskar du dig? Äsch, jag är ingen som måste ha något direkt.. är nöjd med ett par strumpor. När man var mindre stod det HUND längst upp på listan. Men Romeo är ju i stort sett en i familjen och fasters älskling. Ska snart ta hit honom för jag saknar honom som attans redan.

Nej nu ska jag kika på Sweet Home Alabama. Vi hörs imorgon igen! Kanske slänger in veckans låt. Men tills dess.. chao mis amigos!

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0