Söndag morgon!

Oh my god.. trött som attans är jag. Igår jobbade jag från kl.7.00 på morgonen till 21.00 på kvällen, så jag var helt död när jag kom hem. Vaknade 05.00 på morgonen och somna säkert runt halv tolv - tolv (över trött). Idag ska jag jobba från 9.00 till 20.00. Tack och lov är jag ledig imorgon. Så det är bara att köra på. Usch, klockradion är på och allas favorit låt Pitbull - Calle ocho (I know you want me). Verkligen inte rätt låt för att pigga upp mig med tanke på att den låten är riktigt tjatig nu.

Ja, nu vet ni iallafall anledningen till varför jag inte skrev något igår. Får se om jag orkar göra det ikväll. Jo men det måste jag nästan göra eftersom det är MTV - galan ikväll och det är ett måste. Lär förmodligen spela in galan, men man vet aldrig. ÅÅhh, den nya låten som jag verkligen gillar just nu är Jay Z feat.Rihanna, Kanye West - Run this town. Hoppas den låten dyker upp på galan. Nåja, ska väl äta upp min frukost. Saknar god juice nu förtillfället på morgonen. Får se om jag köper det på vägen hem idag.

Nu är det inte många dagar kvar..till vad? JOO..Min Dag.. =) Nej, mina vänner vi hörs väl ikväll igen! Usch, så hemskt det låter men sådant är livet vet ni. Jaa ni vet! Ha en jättefin dag och tänkt på mig när jag jobbar medans ni hinner vakna upp i era sköna sängar och hinner varva ner lagom till kvällen då jag slutar. Nej. Ha en super dag!

<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0