Tack!

Jag måste säga tack åter igen för alla jätte-jättefina sms ut av er.
Här har ni några som jag fick av er. Orkar inte skriva alla.
 
1. GRATTIS!! På den stora dagen.

2. Marre! Grattis! Nu är du officielt gammal. Hurray! Haha. Ha en superdag! =)

3. Grattis tjejen. Nu är du lika gammal som resten av oss ;) ha en underbar dag!

4. GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!

5. Grattis :-)

6. Muchas felicidades en tu dia mi corazon <3

7. Grattis! ;-)  (en melodi spelades upp i sms:et)

8. Grattis på födelsedagen :-)

Ja grattis här och grattis där. Några på jobbet fick också veta att jag fyllde år igår, men bara några. Jag fick ju värsta uppmärksamheten förra året och jag behöver det inte igen. Men det var många som sa "Ajuste du blir ju 21 nu, det är ju ingenting du märker störra skillnad nästa år". Förstår inte riktigt hur?! Men aa. Nej god "tårta" eller pajliknande åt vi igår. Med jordgubbar och allt. Fy sjutton vad gott alltså.!



Idag ska jag gå och hämta paketet på posten, det är från min moster. Jag tror nog att jag har fått den absolut bästa presenten på alla mina 21 år. Är så himla nyfiken på hur den ser ut. Ska inte avslöja något, ni får antingen veta ikväll eller imorgon. Det beror på om jag orkar blogga ikväll.

Jo, jag fick ett samtal av min pappa igår och han berättade att i helgen ska en av mina farbröder komma upp till stockholm. Då blir det tydligen middag och allt också hos pappa. Ja, ni vet att jag inte pratar så mycket om min släkt, det beror mycket på att vi inte står varandra så nära. Endast familjen bara. Har nog inte sett min farbror på säkert 6-8 år kanske. Ska väl bli kul på ett sätt. Mycket har hänt sedan dess.

Nej , ska äta frukost! Be right back!
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0