Trevlig kväll!

Sitter och glor på tv och pratar med min goda vän. Hon berättar om sin nya lägenhet och skickade även en bild på sitt nya kök. Oh My God. Rena lyx lägenheten ju. Jag är jätteglad för hennes skull och hoppas åter igen och igen och igen allt det bästa. Nu är hennes syster själv i den gamla lägenheten så jag hoppas det kommer gå bra där med.

Jo presenten jag fick. Här har ni den.!



Ni förstår nog inte. Detta är en skallra som en gång tillhörde min kusin som tyvärr gick bort i tidig ålder. Min moster har nu givit mig hennes skallra som hon fick på sin 1 års dag. Det här betyder jättemycket för mig eftersom den tillhörde just min kusin, men samtidigt eftersom det betyder mycket för min moster också.

Okej, lite om kvällen. Jobbade till 21.00 och min kompis Karina var tillbaka på jobbet igen. Hon har nämligen varit sjuk ganska länge och ledig så det var roligt att hänga med henne ikväll. Vi babblade på som bara den. Kul att ha sin vän tillbaka. Nu är det bara lilla Silvija som jag måste få höra hur New York var. Är så himla nyfiken på vad hon har gjort.

Nej, jag ska väl sova för jag jobbar 7.00-21.00 imorgon!
Simma lugnt så hörs vi!
<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0