Onsdag 14:e april

God Morgon!

Somnade riktigt sent inatt. Hade sjukt svårt att somna. Jobbigt nog. Ganska trist bara att jag fick endast några timmars sömn. Skön dock att jag jobbar kväll imorgon med så jag slipper gå upp tidigt. Får en skön sovmorgon istället. Har fått i mig frukost, duschat och ska göra mig i ordning och knata iväg till jobbet.

Gårdagen var helt perfekt. Umgås med fina vänner och mitt gudbarn. Igår var det ju nämligen en Baby Date.. hehe. Träffade Gisela, Malin och Angelica. Självklart dem små sötnosarna Noelia och Hampus. Två riktigt charmtroll dem där. Senare mot kvällen var det middag hos Joakim. Kul att ha gänget samlat. J.H, du var också med på något sätt. Via datorn :-P Nej, med det var trevligt.

En avkopplande ledig dag. Trots att jag fick gå upp tidigt. Det funka iallafall :-) Nu måste jag klä på mig och göra mig i ordning. Ser ut att bli en kanon dag idag med. På med solbrillorna och ut i solen! Här bjuder jag på lite bilder från Baby Daten, så kommer middags bilderna upp senare!










Jag undrar om Noelia gillade Hampus. Hon ville åt honom hela tiden ju..haha Eller var det hans fina orange-a bok kanske?!..hmm


Gudmorg Gisela och Hampus


Gudmor jag och Noelia. Hon ville vara ensam på kortet så jag fick gömma mig :-)




Ett sådant charmtroll..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0