Fina bilder


Man bara älskar titta på henne. Såå gudomligt söt. En mössa moster Frida och gudmor testa på henne :-)


Hahaha stört härlig bild. Typiskt barn alltså.! Finns säker ett liknande kort på mig eller bror här hemma. Gröt överallt.


Som jag nämnt säkert över 20 gånger. Hoppas hon får behålla sina blåa ögon!! Ja då menar jag självklart att ögonfärgen inte ändras till typ grön för dem är ju bara såå fiiina..! Vi hoppas iallafall.

Jaa, det fick bli dem bilderna jag bjöd på. Som sagt dopet börjar närma sig. Nervös?! Nej då. Det råkar bara vara det första jag tänker på när jag vaknar och det sista innan jag somnar. Inom kort kommer jag lägga upp min dikt jag skrivit till henne. Det är en del av min överraskning. Kämpat i en vecka med den.

Well, well. Ska sova nu. Upp tidigt igen om några timmar och iväg och jobba. Efteråt ska jag träffa Ida. Hon har ju nämligen nu tittat på en ny bil idag som dem ska köpa imorgon! Skoj. Kul för henne, hon har ju jämt fått låna sin mammas för det mesta. Men hon vill ju helst ha sin egna. Kan jag förstå. Hon ringde tidigare ikväll och berättade och jag blev så glad för hennes skull.

Var förbi Apoteket eller rättare sagt Kronans Droghandeln idag..hehehe. Köpte hostmedicin för rethosta. Ska slurpa i mig lite grann och sedan borsta tänderna och krypa i sängs!

Buenas Noches Amigos!


Kommentarer
Postat av: malin

min söta lilla prinsessa, vill ha alla bilder nån dag :)

2010-04-19 @ 23:52:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0