Fredag 9:e april

God dagens!

*Host, host*. Jaa.. jag är inte lika snuvig längre. Det har i stort sett gott över. Det är nu det värsta kommer - hostan. Eller ja, rättare sagt på kvällarna och på morgnen. Något grymt jobbigt. Imorse vaknade jag tidigare eftersom jag vill veta om jag skulle sjukanmäla mig eller inte. Tänkte stanna hemma en dag. Fast som M.L brukar säga "..om jag stanna hemma så kommer jag börja klättra på väggarna..". Så det är nog bäst att gå och jobba.

Det som är tråkigt nog är att jag ska jobba HELA helgen. Men imorgon slutar jag 14.00 så då får jag passa på att ta det lugnt antar jag. Vad jag vet så har jag inget planerat, så då kan jag passa på att bara vila.

Nästa vecka så ska jag försöka komma igång och träna igen. Har dock inte velat det eftersom jag kan bli värre om jag tränar nu när jag är förkyld. Det är ju inte bra. Så därför har det blivit lite fler promenader så jag håller igång på ett eller annat sätt istället. Duktiga mig :-) Nää, nu ska jag kika på en serie jag följer på datan innan jag ska börja sätta fart här hemma. Ni får ha en jättetrevlig dag allesammans! Hörs nog senare ikväll!

Byebye!



Just nu..




Kanske dags att tömma papperskorgen.. Många näsdukar :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0