Tisdag 20:e april

Tjaaa!

My boys are playing!! Barcelona mot Inter. Spännande match faktiskt. Grymt. I bakgrunden spelar jag lite Ne-Yo live musik. Jaa, dagen då! Jo jag jobbade en kort dag idag. Fick en elev som ska hänga med mig i 6 veckor. Ska lära henne allt jag kan typ. Det är väl både positivt och negativt tycker jag. Jag måste hela tiden förklara varför jag gör si och så. Det tycker jag är så jobbigt, men men. Detta är min andra elev. Chef tycker jag sköter sådant så himla bra. Får väl tacka och ta emot helt enkelt.

Hur som helst. Slutade tidigt, tog en promenad hem. När jag väl kom hem så tog jag det bara lugnt. Så himla skönt. Senare på eftermiddagen så kom min kära vän förbi med sin nya bil. Den är så fin och den passar henne perfekt. Snygg färg och allt.


Visst är den fin?!

Hur som helst, vi drog vidare till Skärholmens Centrum på jakt efter min dop present. Jag skäms så för att jag är ute i sista minuten. Jag har köpte lite olika.. hmm.. delar till presenten. Ska nämligen bli fler än en. Svårt att förklara. Vi sprang runt i en massa affärer. Herregud, vilka ideér jag fick alltså. Tack kompis, du var verkligen till STOR hjälp!

Alltså, den här matchen är verkligen underhållande. Förlåt att jag byter ämne, men det här är skoj. Jag tycker det är lite jobbigt att se min favorit Samuel Eto'O spela för Inter när han har varit en trogen Barcelona spelare i så många år (ca.5 år). Jaa, och Zlatan för Barcelona som tidigare spelade för Inter. Fast ja han är inte direkt en av mina favoriter. Han är okej enligt mig. Neej vet ni vad. Det pirrar i magen på mig och jag biter snart i naglar för att jag är rädd att Inter snart gör mål.. Typiskt så gjorde dem det också. Måste tyvärr nu se fortsättningen innan jag missar något. 1-1 änså länge. Nu blir det snart 2-1 till Barca ;-)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0