Tisdag 27:e april

Hallå!

Sitter och lyssnar på en grymt bra låt. Kan inte sluta. Spelar den bara om och om igen på Spotify. Jag hörde den då jag satt och vänta på när min kompis satt hos frisören och klippte sig. Plötsligt gick låten igång och jag tänkte "My god, en grymt bra låt". Lägger upp den senare. Okej, men idag så har jag jobbat och det var faktiskt jättetrevligt och allt gick bra. Kändes väldigt bra. Ja och efter jobbet så drog jag och Karina till Liljeholmen. Kvinnan skulle ju klippa sig och det var då låten kom. Jag träffade även på G som var där och skulle handla in grejer till imorgon då vi firar hennes födelsedag. Skoj. Träffade faktiskt på en del människor i centrum idag.



När Karina var klar, gick vi runt och tittade på skor och kläder. Hon ville ha skor - vita tyg. Jag visste att hon inte kunde hålla sig borta från dem :-) Ja, efter ett tag blev vi hungriga och drog och käkade. Sedan tog vi en promenad till Hornstull och där ifrån skildes vi och drog hem. Det började små regna lite så jag ville bara hem då. Skulle ju ut till min bror idag, men eftersom klockan blev så himla mycket var det ganska onödigt.

När jag kom hem slängde jag mig på sängen och kika lite på tv. Alldeles strax ska jag gå iväg och tvätta håret. Efter det så ska jag nog krypa i säng och sedan sätta igång en film. Blir avkopplande :-) Så ni får ha en jättetrevlig kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0