Händelserik kväll!

Jaaa ni! Ikväll på jobbet så hände det en himla massa grejer. Fan, så sablans roligt. Det var liksom dåliga saker, bra saker, dåliga saker, bra saker. Så himla sjukt. Det började med att min kompis stod på schemat att hon skulle jobba, men det var fel. Hon var ledig. Som tur kom det någon annan och hjälpte mig. Eftersom jag satte igång och var i farten hela kvällen så blev vi klara klockan 19.00. Vilket innebar att.. "Jaha, vad ska vi göra nu i två timmar??"... Ja vi gjorde verkligen absolut ingenting. Läste tidning, kolla lite på någon debatt på tv. Hahaha så trist..

När man jobbar med människor man liksom är lite mer "kompis" med (som min egen personal) så pratar man ju en massa, men eftersom  jag typ har lite, lite svårt för den person jag jobbade med så blev det till att läsa en tidning i en 30 minuters tystnad.. Haha.. Hur som helst.. det går ju en massa spökhistorier på jobbet och när lamporna råkade släckas ned vid 21.00 tiden då vi slutade. Så blev plötsligt en arbetskollega tvungen att gå tillbaka till sin avdelning (där det påstås spöka) för att stänga av ett larm som hade gått igång. Vilket innebar att jag och en till tjej från min avdelning följde med henne eftersom hon var sååå rädd. Så dum som jag var så skrämde jag tjejen som var rädd. Hahaha.. elakt..! Fast det fick jag igen för bara några minuter senare. Fy sjutton vad rädd JAG blev.

Jaja, när jag och en kompis till mig (från yttligare en annan avdelning) var klara och skulle gå hem så fick jag veta att en tjej hade råkat låsa in sin nyckel till skåpet där hon hade sin privata kläder och sin väskan och allt. Trist. Det var många som försökte hjälpa henne få upp låset. Så jag tog tag i saken och gick och hämta en stor tång som vi bröt upp låset med. Men under tiden vi alla stannade kvar så fick vi höra att det fattades nattpersonal. Dem var nära på att beordra mig att stanna. Min första tanke var ".. det spökar här på nätterna.. ALDRIG att jag stannar..". Som tur var så slapp jag. Jag var redan uppskrämd. Har faktiskt själv hört konstiga ljud och det har hänt obehagliga saker på det där huset. Usch..! ALDRIG vill jag jobba natt.

Som sagt det var en händelserik kväll. Och senare när jag och mina elaka arbetskompisar stod på perrongen och väntade på tuben så klagade dem på mina skor. Du är för mycket för mode och "måste ha" sådant som är inne. Dem sa att mina skor var populära på 80-talet och nu är dem tillbaka igen. Dem påstår att jag själv ska då egentligen tillhöra 90-talet (eftersom jag är född på slutet på 80-talet) och att någon från min familj har lagt undan dessa och jag har typ fått ärva dem och tagit fram dem nu när dem är poppis igen. Hallå kallas inte det där för mobbning?!.

Don't hate the sneakers..





Nej, nu ska jag väl sova. Imorgon har jag en del ärenden att utföra. Först ska jag betala räkningar, sedan ska jag till stan och träffa lillebror. En kompis ska komma in senare också. Käka lite och kika på dop presenten. Måste fixa den.. Usch. Alldeles för mycket att göra. Såå ni får ha sova så gott!

God natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0