Hatar ÅSKAN!

Alltså, jag börjar undra. Vi hade toppen väder idag. Det var kring 20 grader här i Stockholm och varmt och skönt. Blå himmel och sol såklart. Men, vad hände sedan?  Det blev först mulet och plötsligt började det regna också. Jag tänkte "Jaha, vad hände med solen". Efter jag hade duschat så spö regnade det. Jag gick in på rummet för att sätta igång tv:n då jag såg en blixt. Strax efter kom ett muller.. Jaha, första åskvädret i år.

Och ja, ni som känner mig vet ju vad jag tycker om åskan!! Så vad tror ni jag gjorde. Mamma grisen som jag är så gick jag självklart ut till mamma i vardagsrummet och satte mig i soffan tills det var över. Tack och lov varade det en ganska kort stund, men ändå. Som jag sa till mamma "Hur tusan ska jag klarar mig utan dig när jag flyttar och det blir åskväder?!". Har ju haft dåliga upplevelser när det gäller åskväder och det sitter i än. Kommer nog alltid göra det.



Jag vet vem som ska skydda mig. Romeo. Hallå jag vet nog vad dem flesta er tänker. Han kanske är en liten hund, men det är inge fel med det för han är en fin och underbart söt hund ändå. Saknar honom som attans. Var mysigt att få träffa och busa med honom igår. Ser ni akvariet bakom honom på höger sida? Brors nya projekt. Hahaha..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0