Vill osså ha :-(

Pratade med Gisela nyss. Hon är ju också sjuk - förkyld. Hennes mamma hade handlat Ben & Jerry till henne. Orättvist.! Min mamma ger mig en kram och kör mig till jobbet. Men det är väldigt snällt faktiskt. Men jag vill osså ha Ben & Jerry. Ska fan köpa det imorgon på vägen hem. Det får mig att tänka på annat då.

Nej M.L - Du kan inte få mig att ändra mig eller känna mig skyldig till något. Ska ha en B & J imorgon. Jag är ingen gottegris. Utan jag ÄR SJUK. Då får man unna sig lite tycker jag. Jag har en sabla vattenkran eller som jag kallar det "Niagarafallet" - som bildats i min näsa, snart stoppar jag upp något för att få stopp på det. Men då kanske jag får svårt att andas... hmm. Snälla ge mig tips. Hur stoppar man rinnande snor?!

Öppnade ett näsdukspaket för två timmar sedan.. vad hände?!



Det är ju för fan tomt.! Om jag fortsätter så här måste jag till affären och köpa 10 nya paket imorgon. Annars kommer det bli trubbel bubbel..! Hahahha, ajuste. Jag messade stackars Ida igår och anklagade henne och hennes karl att dem kanske var orsaken till att jag och Gisela var sjuka. Dem var de enda människorna som vi tillsammans hade umgåtts med. Fast dem var inte förkylda själva så det kom säkert från gymmet, när vi träna i fredags. Fan.! Förlåt kompis. Träna kommer vi dock inte kunna göra den senaste veckan framåt. Kanske promenera?!

Aja. Ska snacka lite med G nu innan jag somnar, hon ska ge mig någon medicin imorgon. Hmm.. borde jag vara orolig?! Hon sa ja. God natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0