Lördag 7:e augusti

God dagens!

Ursäkta mitt ordval, men FAAAN vad tiden går fort. Kändes precis som vi kom in i månaden augusti. Vilket vi har, men att det redan är 7:e. Aja, har precis gjort mig klar och ska strax röra mig in mot stan. Ska på bio. Fast det är inte förrän ikväll, men vi ska in tidigare så ska vi bara kika i affärer och kanske käka något. Finns inte så mycket att göra idag när det regnar och är mulet ute. Ja, det är väl vad jag ska göra idag. Får se vad som händer senare.

Usch, jag är så frustrerad också. Fick reda på nu efter mycket sökande och letande på nätet om filmen Step Up 3D ska ens komma till Sverige och i såfall när? Tydligen ska inte den komma till Sverige, eller ja SF kommer inte visa den. Får hålla utkik efter den på andra biografer. Trist. För den är ju så stor just nu. Den visas ju i Finland, Norge, Danmark. Varför visas den då inte här.. Vem vill inte se den?!! Den här filmen har ju även sjukt bra soundtrack låtar i den också.

Trailern:



Aja, ikväll blir det iallafall filmen - Karate Kid. Som jag har väntat hela sommaren på att få sen. Nu är den äntligen här. Hoppas ni får en trevlig kväll. Trots skit vädret som. Så hörs vi..




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0