Måndag 23:e augusti

God morgon!

Cityakuten var länge sedan man såg. En favorit serie under min uppväxt. Dagen ser ganska lugn ut. Inget planerat, skickat iväg lite sms och kika mina mail. Haha, jag fattar inte att folk fortfarande kallar mig för Marina. Har jag ett så svårt namn.?!

Nå, vi har fint väder idag iallafall. Det är ju bra. Ser inte riktigt härifrån sängen om det är blå himmel, men lite moln och mycket sol kan jag iallafall se. Hmm.Ska jag gå på en promenad kanske? Har inget att göra och eftersom jag har lagt in lite ny musik på iPoden så låter det ganska bra just nu. För tillfället är jag nu skjukskriver så hemma vill jag nog bara inte sitta. Om inte så köpte jag igår ett pussel. Ett på 1500 bitar. Shit, kan ta tid. Men det är ett sätt att distrahera mig själv med andra tankar.


Det är en bild på mitt drömresa mål för nästa år - New York! När det sedan är klart så kanske man kan göra det till en tavla och hänga upp den på väggen.

Så det lägga lite pussel kan jag nog göra senare ikväll. Om bara 2 dagar så kommer mamma hem och det ska bli skönt. Jobbigt att be mina vänner hänga med mig hela tiden. Jag driver säkert dem galna. Men dem har varit underbart snälla mot mig och tack för att ni lyssnar :-)

Nej nu blir det lite frukost. Hörs!


Kommentarer
Postat av: Mamita

Buenos dias querida. Jag kommer snart hem, ta det lugnt men passa pa att ha kul. Besos y abrasos tù Mamita

2010-08-23 @ 13:09:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0