Onsdag 11:e augusti

....uttråkad..

Just nu sitter jag och väntar.. och väntar.. och väntar. Ska ju röra mig in mot stan och möta upp Malin och Noelia. Dem kommer hem från Göteborg. Ska bli skoj att få hänga lite med dem. Sedan drar vi hem till M och så får jag höra om bägge deras resor. Tar även med mig två filmer ifall att. Hur som helst, deras tåg är försenat en timme och eftersom jag är klar så väntar jag nu på att få gå.

Igår satt jag och Karina och pratade om den godaste frukosten jag någonsin ätit. Jag måste faktiskt säga att det var väldigt svårt, för min pappa är verkligen grym på att göra stora kalasfrukostar/brunch och dem är så sablans goda. Vi åt det mycket när vi var små och sov borta hos honom på helgerna. Han hade ALLT; pannkaksplättar, yoghurt, beacon, ägg, tre olika bröd sorter och en massa, massa gott. Men den senaste goda frukosten jag åt var nog i London på stället Giraffe. Sååå sablans gott var det.



Äta god mat är gott, men att äta för mycket av det goda kanske inte är så bra. Men jag är fortfarande nöjd efter gårdagen då jag åt en stor sallad istället för pizza. Börjar bli duktig tycker jag. Nää, nu börjar faktiskt tiden rinna ut. Slipper vänta :-) Så jag ska väl röra mig. Men ni får ha en jättetrevlig kväll..! Hörs kanske senare.!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0