Söndag 8:e augusti

Jag måste säga att dagen har varit så cool lugn som den har kunnat bli. Har städat lite, tvättat och bara tagit det lugnt. Imorgon är det dags för jobb igen och det blir en lååååång vecka. Jobbar varenda sabla dag förutom torsdag. Så..

Ajuste, usch ibland skulle jag bra kunna flippa ut på vissa människor som ringer klockan 9.00 på morgonen för ABSOLUT INGEN orsak alls. Så jag blev väckt imorse. En arbetskompis  som tyckte han var jätterolig och han behövde ringa tre gånger också. Sa hela tiden "Vänta.. jag ringer upp om en sekund". Hann ju aldrig säga "LÄMNA MIG IFRED". Bläää på honom.

Just nu sitter jag och lyssnar på nästa veckas låt redan. Den är så bra. Men ni får vänta till imorgon. Kom på tidigare idag att jag inte lagt upp förra veckans och veckans bild. Ska göra det efter. Kikar även på Sweet 16 - sabla bortskämda snorungar.. Haha.. Ja, och sedan bloggar jag ju..





Nja, jag ska väl sätta igång en film. Har så många att välja på ;-) Eftersom jag är riktigt sugen på en dansfilm så måste det nog bli Honey. Länge sedan. Nyligen såg jag Stomp the Yard. Den andra kommer snart ut också. Goodie. Ser riktigt fram emot den.. Hmm, juste. Upptäckte att jag även hade filmen I Am Legend så den lär det nog också bli.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0