Tisdag 10:e augusti

Hur är läget?! Hoppas allt är toppen med er. Själv är jag sååå trött idag så det inte är sant. Jag sov såå dåligt i natt att jag nu får lida för det. Var så seg när jag skulle stiga upp imorse. Jaha, dagen har varit toppen. Idag så har jag och min kompis Karina varit på varandra som två småbarn som skojbråkar hela tiden.. Haha.. knuffas, slåss, ritar på varandra. Så typiskt oss när vi umgås. Vi jobbade tillsammans och då håller vi alltid på så där och skojar en massa.


Haha, jag försökte rita av min egna tatuering. Inge vidare dock :-P

Ja, efter jobbet drog vi in till stan och käkade. K var sugen på pizza, men eftersom jag måste hålla mig borta från sådant där skit så blev det en Cesar De Luxe - med beacon och kyckling..mums.. Det var så gott. Sedan kändes det som jag skulle hamna i en matkoma för jag blev såååååå mätt och trött efteråt. Men vi drog vidare och kikade på skor, kläder etc. K köpte lite grejer som skor och sådant. Själv kom jag hem med.... ett paket Alvedon. Ha! Det var mitt stora inköp.







Nå, jag är verkligen trött. Men jag kan inte sova än för ikväll är det - So You Think You Can Dance OCH det är denna vecka jag har väntat på, så det ser jag fram emot. Ajuste, jag har ont i mitt vänstra knä och i min högra fot. Wiiiie, kunde det bli bättre?! Så himla typiskt. Knät fick jag ont under dagen och foten medan vi promenerade runt i stan. Trist.

Nej, det var väl min dag. Har dock messat min kompis Danyelee också. Länge sedan jag pratade med henne. Eftersom jag lovade höra av mig när jag kom tillbaka från London (vilket jag glömde) så passade jag på att messa henne idag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0