Tisdag 31:a augusti

Go' kväll!

Just nu är det So You Think You Can Dance och jag är helt fast. Men jag kan nog försöka berätta lite om dagen. Sov ju hos bror och det var ganska skönt att få komma ut lite på "landet". Som sagt det var så lugnt och skönt. Men idag åkte jag hem eller jag åkte först och mötte upp min vän Jennifer. Vi tog oss en promenad från Hornstull via Fridhemsplan bort mot Trekronor. Eftersom jag fick så ont i fötterna pga. att jag hade HELT FEL skor på mig. Så tog vi sedan bussen tillbaka.

Men därefter drog vi till Kungens kurva och gjorde ett litet ärende. Låt oss säga att Jennifer hade i behov att besöka en viss affär där borta. The Phone House. Vi kan ju säga att hon lämnade affären med ett STORT leende och en vacker lite påse i handen :-) Vi som känner Jennifer kanske fattar vad hon köpte idag.?!


 
Ja, vi var även och tog en fika/lunch paus på IKEA. Så vi har åstadkommit en del och mina fötter är helt förstörda. Nu måste jag vila upp dem så jag kan GÅ igen. Kanske inte just imorgon, men på onsdag igen då. Förstå vad man gör för sina vänner.. haha :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0