Lördag 4:e december

Har precis lagt mig och ska stänga ned datan. Vi stannade såklart kvar en dag och som ni kanske ser nedan så var jag och Romeo ute på isen idag och tog oss en liten kort promenad. Själv var jag livrädd medan han sprang runt som en galning.

Ja, imorgon åker vi hem. Blandade känslor där, men som ni kanske märkt så har jag mått väldigt bra här i den friska luften bort från Stockholm. Har allt detta för oss själva. Den enda som är skrämmande är dessa rådjur som dyker upp från ingenstans bakom stugan i skogen. Fast annars är allt perfekt.

Saknar familj och vänner, men mest min egen säng. Ska träffa bröderna i veckan också. Något jag ser fram emot faktiskt. Kanske träffa min lilla ängel och s.k syster Gisela.. hoppas hoppas! Måndag är det möte igen och även på fredag så är det ett annat. Så ser min vecka ut. Hoppas jag får lite julklappar köpte också. Men ha en trevlig helg!





God natt på er!



En liten hälsning till världens bästa moster, du är minsann en riktigt ängel på denna jord. Vi saknar dig allihopa. Hoppas vi ses snart! :-)♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0