Onsdag 8:e december

Fick världens roligaste Wake up call imorse.. Mitt gudbarn och hennes otroligt snälla mor beslöt sig av att ringa mig klockan halv nio eller halv tio imorse (minns inte vilket). Jag trodde jag drömde så jag slängde på luren. Blev tvungen att kolla om det hade hänt på riktigt eller bara var en dröm. Ha!! Det hade det ju såklart, så jag kände mig tvungen att ringa upp och be om ursäkt. Sötnosar som dem är gillar bägge att busa med en.

Verkar lite kallare ute idag. Men så är det. Tycker temperaturen är lite upp och ned hela tiden. Skiljer sig hela tiden dag från dag. Hur som helst, har precis duschat så nu ska jag slänga på mig kläder och komma igång med dagen. Ska in till stan och träffa bror min. Har ett litet ärende vi ska göra. Ser fram emot det faktiskt. Har även blivit helt besatt åter igen på att lösa korsord. Ska bli lika smart som lillebror och far min.. :-)

Ja, så ser min dag ut. Glömde faktiskt lägga upp veckans låt, men den kommer.. Om en vecka är mor min bortrest. Hon åker till ett varmare land, mysigt. Vet att hon kommer att älska det. Hon är tyvärr inget fan av snö och kyla. Själv kan jag tycka att det ska vara lagom. Snö på julafton och nyårsafton ska det för sjuttons gubbar vara minsann. :-)

Okej, men jag ska göra mig i ordning nu. Hörs!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0