100211

Tjena!!

Har en lite djupt sovandes knasboll brevid mig..haha. Snacka om att soooova djuuupt. OM vi säger så :-) Det är Gisela jag har brevid mig. Sov hos henne i natt eftersom vi har kollat på en massa filmer hela natten fram till kl.04.00 på morgonen. Från Transformers 2 till Mumien 3 och Zombieland och jaaa en massa. Sjukt. Men det var roligt. Slumrade till ett x antal gånger. Men sedan på 04.00 på morgonen vart man ju pigg. Vaknade upp vid typ 10.30 någon gång.

Okej, men jag måste berätta om igår. Det var ju bara så skoj.. hehe. Igår så var det ju "Baby Date" (kallar jag det). Så kul. Min gamla klasskompis Angelica fick barn bara några dagar efter Malin. Gisela är ju gudmor till Angelicas lilleson Hampus. Han var ju så söt och rolig. Så igår fick dem små krabaterna träffas och det var så roligt. Vi käkade och sedan fikade. Kollade i affärer. Det var trevligt.


Hampus i mammas knä när hon äter och...


Noelia i mammas knä när hon äter.

Det är ganska roligt att se två bebisar möta blicken mot varandra. Men Noelia är typiskt tjej. Har humörsvägningar och spelar svår fångad. Hon var inte alls lika intresserad som Hampus var.. hehe.


Min goa vän och Hampus gudmor Gisela.

Jag måste erkänna att både Noelia och Hampus fick sydamerikanska gudmödrar var lite komiskt faktiskt. Sa till Gisela igår att vi måste lära dem lite spanska. Fina ord självklart. Nej, det var kul att få träffa Angelicas lilleson för han var ju sååå söt. Har en super söt bild på honom på mobilen när han har solbrillor på sig. Värsta coolingen!

Nej det var en toppen dag igår och jag hoppas vi kommer göra om det till våren då det är lite bättre väder ute.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0