28 feb. Söndagmorgon..

God dagens!

Har precis fått i mig lite frukost, gröt och två goda mackor. Ligger och kollar på America's Best Dance Crew. Vill sätta igång en film för idag ska jag inte göra någonting utan bara vara hemma. Om jag känner för ska jag väl försöka städa.

Juste gårdagen. Igår var det ju träning, Gisela och jag drog och tränade. Det var så sablans skönt. Gav mig själv smärta och gjorde slut på mig själv. Fast det är så det ska vara. Jag tycker det här börjar gå riktigt bra faktiskt. Måste bara börja träna lite oftare.



Sedan drog vi hem till mig. Här hemma var det födelsedagsmiddag för brorsan och det var väldigt mysigt. Efter middag drog vi in till stan och gick på bio. Vi såg filmen Percy Jackson - Kampen om åskviggen. Det var en rolig film och jag tycker den var se värd om man såklart gillar se Äventyrs filmer.



När filmen var slut så skulle vi ju åka hem. När vi kom till centralen så träffade vi på lilla Marie (en gammal klasskompis). Hon hade också varit på bio med sin kompis. Vi stod ett tag och snackade med henne. Haha.. vi stod i typ två timmar på samma ställe och bara pratade. Det var till och med en kille som kom fram till oss och sa; Ursäkta, men har ni inte typ stått här i typ två timmar nu?! Då insåg vi att det kanske var dags att röra sig hemåt, men det kändes faktiskt som 30 minuter. Vi träffades runt 23.15 och vi gick därifrån kring 01.00. Sjukt, men det var roligt. Vi träffade även en annan gammal klasskompis till oss på tunnelbanan så vi satt och snacka med henne ett tag också. Ja, men det var en rolig dag igår..

Nu tänkte jag kika lite på tv här sedan så ska jag väl försöka få något gjort här hemma. Måste även ringa my friend Gisela. Har hennes träningsväska här som hon ska ha och hon ska låna böcker ut av mig. Men vi hörs senare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0