Annars då?!

Jo då. Kröp ner i min säng så fort jag kom hem. Drog upp pasta salladen jag köpt nere på Konsum. Sedan har jag bara legat och kikat på lite serier och läst bloggar. Visst vill man göra andra grejer än bara ligga här och dega, men vad är meningen med det när man knappt kommer någon vart. Jag åker ju inte iväg någonstans om jag absolut inte måste. Men med tanke på hur fulla alla ersättningsbussar är så pallar jag verkligen inte.

Hade annars tänkt att åka in till stan en snabbis, men NO WAY att jag rör mig mot stan nu när det är som det är. Fast vi hade ju faktiskt fint väder och det är väl ett litet plus i kanten för det. För det är fint när snön glittrar.





Som sagt, vi fick fint väder trots den kalla hemska kylan.. Blå himmel var det länge man såg. Fast okej nu fuskar jag lite. Dem här bilderna kommer från igår. Haha.. när jag faktiskt GICK till jobbet. Det var en solig morgon så jag passade på. Fint var det iallafall. Snön som glittrade. Nej.. Nu ska jag till köket och sedan tänkte jag kika igenom lite tvätt. Får jag något gjort iallafall.

Hörs senare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0