Oturs kväll

Hallå igen då!

Halv ligger i sängen och kikar på tv. Ska gå och borsta tänderna och sedan sova alldeles strax, för jag ska nämligen upp tidigt och jobba imorgon (tror jag). Så här är det att tidigare ikväll så var jag och skottade bort lite snö utanför vår uteplats på jobbet eftersom vi har boenden som vill röka. När jag precis nästan var klar så föll det ner jättemycket snö från taket rakt i huvudet på mig. *POFF*. Det kom så plötsligt och det kändes dock inget först. Fick mest en chock, men sedan så kändes det faktiskt efter ett tag. Började få ont i huvudet. Det ilade i huvudet mest. Fy fan!

Jag blev jättetrött och seg efteråt. Tog mig hem iallafall. Men jag har lovat mamma att om jag har huvudvärk imorgon så måste jag stanna hemma. Det kan ju vara något allvarligt då och det är ju sant. Men jag måste skriva en arbetsskada på detta eftersom det kunde ju har varit is-tappar som trilla i huvudet på mig. Nej, det var första och sista gången jag skottade snö där. Men jag duschade under varm vatten och har tagit två alvedon. Hoppas det nu går över till imorgon. Om det hade varit is-tappar som föll ikväll så vet man inte vad jag hade varit i för tillstånd just nu.

Ja, på vägen hem så fick jag bråttom av bussen så jag tappade en ut av mina vantar (favorit vantarna). Så jag frööööös om min ena hand på vägen hem. Kan man ha mer otur?! Nu blir det till att leta upp ett par andra till imorgon bitti. Annars får jag väl handla det på vägen hem efter jobbet imorgon då. Nej, nu tänkte jag börja läsa smått på en gammal bok jag tidigare läst. Pelé (den gamla kända fotbollsspelaren från Brasilien) boken. Minns ni den? Jag läste aldrig ut den. Så nu tänkte jag läsa om den. Får se hur långt jag klarar lästa tills jag tröttnar.?!



Sov gott på er och Ha en trevlig fredag kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0