Saknar gamla Fc Barca.

Jaa, vissa av er vet att jag gillar fotboll. Satte för en stund på matchen Milan mot Atalanta. Jag fick se mannen som drog mig till fotboll för ett x antal år tillbaka - Ronaldinho. Det krossade mitt hjärta när han slutade i Barcelona vilket jag tror också då är orsaken att jag började sluta kolla på matcherna. Ronaldinho, Henry, Messi, Eto'O och grabbarna var ju rena Dream Team laget ju. Blev så arg när då Ronaldinho bytte till Milan och Eto'O till Inter. Fan det är inte samma sak längre.

Saknar när man kunde se fram emot matcherna. Dem enda matcherna jag nu kikar på med dem är El Classico och Champions League (som det inte är så långt kvar till, hoppas Barca kommer ta sig dit).


Detta är faktiskt det lag från några år tillbaka då jag kunde stanna uppe en hel natt bara för att kika på en match trots det var skola dagen efter. Detta är strax efter att Henrik Larsson lämnade Barca vilket var jättetrist. Och det kom en islänning istället. Men hade man ALLA grymma spelare från Sylvinho till Deco till Guily, EdmilsonMarquez och många mer. Saknar dem gamla goda tiderna.

Får se nu till VM om dem dyker upp någonstans.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0