SYTYCD



Just nu kikar jag på So You Think You Can Dance. Så jävla bra. Älskar dansarna, dem är ju såå grymma. Som sagt vet ju vinnaren redan. Kunde faktiskt inte hålla mig. Ja, vad har jag gjort annars idag då?! Jo kilade ju ner till affären och handlade lite. Måste ju börja tänka på vad man stoppar i sig. Fan, jag har ju lovat att skärpa mig och inte vara så lat. Måste be mamma hjälpa mig lite mer. Ska nämna saker hon ska undvika köpa och saker hon måste börja köpa mer av. Jag har alltid gillar knapra på morötter och gurkor, samma gäller körsbärs tomater (älskar dem). Kanske något som får bli lite mer vanligare här hemma. Jaja, det får bli något att fundera mer på.

Var ute och åkte tidigare och vägarna är ju hemska. Sa till mamma att jag inte vill åka mer bil. Det var sååå obehagligt - verkligen! Jag gillade det inte alls. Fy sjutton. Jaja. Sabla snö, skapar bara problem nu. Gillar snö, men bara till julafton och nyår. Kanske lite längre, men efter ett tag får det gärna sakta smälta bort. Förhoppningsvis så kommer vår-värmen smyga sig fram. ÄLSKAR våren. Den bästa årstiden tycker jag.
Jaja, ska kika klart här nu.


Kommentarer
Postat av: Raffe

Åå vad mycket du gjot i dag :-) jag har packat och fixat litte här hemma snart så bär det ju iväg :-) me love men men midda på lördag hörde jag att de var visst

2010-02-24 @ 00:21:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0