23 februari - ledig

Man känner sig som värsta säckpotatisen när man ligger i sängen. Så jag tänkte dra på mig mjukisarna och dra ner till affären en snabbis och handla lite och käka. Är sugen på wook, men det orkar jag inte göra det. Så jag får kila ner och kika vad jag blir sugen på. Pastasallad käkade jag igår så idag får det bli något annat nyttigt. För det var ju grönsaker i också. Är lite sugen på en fruktsallad. Ananas..ååh. Mums. Men vi får se.

Nu tidigare på förmiddag så har jag mest legat i sängen och sovit ut. Sedan ringde bror min. Vi snackade lite om hans flytt och nya jobb. Födelsedagen kommer imorgon! Det verkar rulla på för honom. Så glad för hans skull. Hmm.. vad ska man köpa för present?! Har dock lite ideér. Får se vad det blir.

Jag älskar mina högtalare, dem kanske inte är dem största. Fast ljudet och bas lådan är den bästa. Aja, jag har spelat Pitbull feat.Akon - Shut it down HELA morgonen. Ärligt så är den inte så bra, men hahaha den har fastnat. Så jag kan inte sluta spela den. Sedan kikade jag nyss på Ellen Degeneres och bytte precis över till Oprah. Herregud, jag måste gå ut för det här funkar inte. Känner mig som värsta tanten ju.





Känner mig lite lat också. Men men.. ska sätta lite fart här nu.

Later!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0