Träning

Tjena!

Jag har varit riktigt trött ikväll alltså. Tyvärr vart det ingen middag, men det blev inga tårar utan det tar man igen bara :-) Det var lite synd. Jag var verkligen jättetrött efter jobbet, men jag och Karina drog och tränade ändå. Hon var ju förkyld, men skulle träna ändå den envisa människan. Det var faktiskt skönt att komma iväg ändå. I slutet blev det mest lek och trams.



Vi ballanserade på en sådan där platta som är rund på undersidan.. Hmm, jag har inte det bästa ballans sinnet må jag säga. Men det var roligt. Iallafall, efteråt drog vi och käkade. Var sååå hungrig, det fick bli lite kebab. Tänkte satsa på något nyttigt, men så långt kom vi inte..haha.





Skulle sedan efteråt åka hem och träffa en kompis, men jag valde att lägga mig på kudden och sova en stund faktiskt. Jag somnade ju nästan direkt. Var riktigt trött alltså. Helgen var lång, men nu är nya veckan igång och imorgon är jag ledig igen. Ska iväg och träna då också. Ska väl ta det lite mer lugnare, men jag känner mig riktigt nyttig.

Nu ska jag borsta gaddarna, kika klart på 2 ½ män och sedan sooooova.!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0