Uttråkad!

Jag sitter här och väntar på att tiden ska gå. Tog en riktigt ordentlig sovmorgon och nu är jag rättså pigg, men har inget att göra. Jag kan nog göra någonting, men nu känns det så sent att hitta på något. Ska iväg och träna om ca. 2-3 timmar. Har faktiskt inte gjort något speciellt under mogonen. Kikat på tv. Försökt lösa korsord. Läst lite skvaller och bara tagit det lugnt.



Vaknade först att min förkylda vän Karina ringde. Hon var så täppt i näsan och mådde piss. Usch, vad jobbigt. Stackaren! Lider med henne fan. Inte roligt. Hon skulle jobbat idag, men beslöt sig för att vara hemma. Kroppen fick bestämma idag och den hade ingen ork sa hon. Krya på dig kompis!

Tisdag var det och idag är jag ju ledig. Såg att det var fint väder imorse. Mysigt. Funderade stark på att gå en promenad förut, men dem har sandat så dåligt här så det känns nästan hopplöst. Om det var bättre sandat så hade jag nog gjort det. Lät så nyttigt. Men äsch, förhoppningsvis kommer det fler dagar.

Ska fortsätta klura på mitt korsord, ger snart upp och börjar på ett sudoku istället. Haha.. när jag säger att jag ska lösa korsord på min lediga dag så är jag uttråkad. Men för seg för att orka göra mig i ordning och gå ut. Knäppt. Men men. Hörs under dagen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0