100129

God Morgon! Ja, igår vart det inge bloggande pga. jag var upptagen HELA dagen. Sov inte ens hemma. Dagen började med att jag snabbt åkte till jobbet för att jobba lite med dokumentation. Hann klart det mesta jag behövde göra. *Stolt*. Sedan var det utbildning därefter vid 13-tiden. Trist, men nödvändigt. Strax efteråt lämnade jag byggnaden för att möta upp Malin och gudbarnet (haha.. kan inte sluta säga det).


Vi drog först och käkade, sedan kollade vi lite på kläder till prinsessan. Hittade lite fina kläder. Sedan drog vi iväg till en kyrka vi skulle prata med. Det var jobbigt att ta sig fram igenom snön, fy fan. Aldrig igen. Idioter som fan inte kan ploga ordentligt. Visst att det kom mycket snö, men det var väl liksom inget som kom oväntat och ändå ser det ut som det gör.

Hur som helst. Kom hem och var helt slut, men jag drog mig själv i örat och mötte upp Ida. Vi drog sedan och tränade och man mådde ju så grymt bättre efteråt. Det var så himla skönt. Att få igång kroppen och bara köra slut på sig själv. Efteråt åkte vi och köpte lite käk och drog hem till henne för att kika film. Det gick ju American Pie: The wedding. Så rolig, tror jag dör. Ja, sedan somnade vi efter en lååång dag.

På väg hem från träningen..


Mmmm.. god salladsklämma med kyckling..

Vaknade tidigt upp imorse och knatade hem. Väntade på att en viss person skulle höra av sig för att träna, men icke nicke. Det gjorde inget. Tränade ju igår, men ville vara snäll och följa med. - Skyll dig själv kompis! Fast nu så hade jag andra planer som skulle ske efteråt. Träffa Gisela och åka in till stan och köpa present till en kompis som fyller år. Nu fick jag sova lite när jag kom hem vilket var skönt. Fast nu ska jag skynda mig och göra mig i ordning. Jobbar ikväll också.! Tusan också!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0