Bra start på året.

Vet ni, jag nämnde tidigare att det var något som fick det här året bli en bra start. Strax efter nyår så fick jag frågan om att bli gudmor. Jag blev så glad, men samtidigt lite chockad. Varför?! Jo, för att jag trodde att det kanske var andra som fanns som alternativ för den rollen. Ingen hemlighet att min kära goda vän Malin har många vänner, men hur många av dem som står henne nära veta ju inte jag.


Noelia är söt, det går inte att förneka. Även min mamma blev lite fäst vid henne. Noelia är duktig att stjäla folks uppmärksamhet. Tillhör en del av hennes charm.

Sedan så har jag ju tidigare nämnt att gamla vänner är tillbaka. Saknat dem. Jag hoppas det här året bli bättre än förra. Men det önskar man ju jämt. Det som är lite tråkigt, men roligt på samma gång är att en av dem knasbollarna lämnar oss ett tag och provar på något nytt. Stå på egna ben. London, dude! Glad för din skull dock. Just don't forget to send me a postcard.

Det skumma är att för ett år sedan var jag också sjuk och har inte varit det sedan dess. Eller har jag sagt tidigare att jag har varit sjuk?! Kan inte komma ihåg det iallafall. Skumt. Ska jag göra det till en vana att bli sjuk en gång om året och att det just ska vara i januari.?! Haha sjukt. Alltså nur menar jag riktigt sjuk med feber och illamåendet - hela kalaset.

Nej, ska sova nu.! Jag har något jag måste göra tidigt imorgon. Ni får ha en jättetrevligt söndag kväll.


Kommentarer
Postat av: Mamita

Visst blev jag fäst vid Noelia, hon är ju världens sötnöt.

Mamita

2010-01-12 @ 09:52:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0