Tv-bänken klar.

Tjena..

Sitter och beundrar den vackra tv-bänken jag har varit så duktig och smällt upp helt ensam. Skickligt tycker jag (för att vara mig). Jag är alltid så beroende av att låta andra göra det åt mig eller hjälpa mig. Nu gjorde jag allting helt själv. *stolt*


Hihi, den där roliga reklamen på tv:n..

Juste, imorse då sa ju jag att jag skulle skänka pengar och det gjorde jag också. Fast jag skänkte det inte till Röda Korset utan till www.frii.se som samarbetar med tv4. Jag sms:ade en summa och efteråt så kunde jag gå till jobbet med ett gott samvete. Jag kände att jag iallafall hade bidragit med något. Det var ju en sådan enkel sak så. En kompis på jobbet hade ju skänkt 500 kr + sms:at 50 kr. Väldigt generöst. Fick även höra av en person idag att dem flesta som skänker pengar just nu är utlänningar, men det tror och hoppas jag verkligen inte.

Ja, det var dagens grej antar jag + tv-bänken jag så duktigt fick ihop helt själv. Imorgon är jag ledig och då har jag planerat att träffa bror min. Jag fick höra av far min att det skulle snöa som bara den imorgon plus att det skulle blåsa en massa. "Var försiktig", sa han. Precis det jag sa till mamma också. Hon ska ju köra till jobbet imorgon.

Nej, nu ska jag återvända till mitt jobbiga korsord. Har sms:at med pappa en del ikväll. Han är en höjdare på korsord. Skickar bara vad det står i rutan och hur många bokstäver det gäller. Får sedan ett svar tillbaka som jag bara kan skriva in. Lätt som en plätt. Lite fusk också såklart!

God natt på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0