Sjukling

Hallå mina vänner..!

Vet ni, jag har gått och blivit sjuk.. blääääää. Illamående och trötthet. Bland det värsta jag vet. Knappt någon aptit, but this is life. Med tanke på vart jag jobbar och vad jag jobbar med så är det här en risk som jag måste ta.. tyvärr. Det är aldrig roligt att bli sjuk, men jag borde vara tacksam att det här viruset inte slog till så hårt som jag trodde. Måste vara sängliggande dock och vila vila vila sova sova vila vila.. BLÄÄÄ.

Den bästa medicin är att se till att rensa kroppen från bakterier och det är ju att låta allt som kommer få komma. Sedan börjar man försiktigt om att dricka till att börja med. Lätta och flytande saker att få i sig som yoghurt, blåbärssoppa (kanon för magen spec.) Att få i sig vatten är jätteviktigt. Det som har blivit jobbigast nu är väl att febern har börjat smyga sig framåt. Hade ingen igår vilket jag trodde, men idag har min kropps temperatur stigit lite åt gången. Vad jag gör då är att jag klär på mig varmt och, hur äckligt det än låter så, svettas man ut febern. Det är lättast. Undvika tabletter. Bättre att låta kroppen work it's own magic.

Jag kommer förmodligen vara hemma några dagar. Låta kroppen få igång sin funktion. Vet ni vad jag har gjort hela dagen?! Legat i sängen och kikat en serie som jag följer fast på datan. Ganska skönt ibland att koppla ifrån världen ett tag. Tar i tu med saker och ting när jag blir frisk igen. Jag antar att det här inlägget fick bli lite medicinskt och tips på när man blir sjuk. Fick låta den lilla undersköterskan i mig komma fram och tala. Jag mår bra än så länge. Trött bara och varm, men det går förhoppningsvis över.

Hoppas ni har haft en bättre dag?!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0