Fredag 16:e juli

God morgon!

Ligger i sängen och kikar på tv. Ska alldeles strax stig upp. Idag ska jag nämligen träffa lillebror. Ska möta upp honom inne i stan. Vi har inte träffats något alls under min semester så nu kände jag att eftersom jag åker på söndag så skulle det vara bra om jag fick träffa honom något innan jag åker.

Okej, men gårdagen då. Jag skrev inget igår eftersom jag var igång sedan 10.00 på morgonen och kom hem 22.55 någon gång. Sedan var jag så trött efter dagen eftersom jag hade varit igång heeeela dagen. Var överallt kändes det som. Jag var med fina vänner och den sötaste ungen, och vi hade skoj.









Vi var även och besökte min goaste och käraste underbara vän Gisela också på jobbet. Det var väldigt trevligt. Jobbigaste var att jag träffade på bägge min chefer också. Men jag låstades inte se dem :-) Är jag en hemsk människa då? Det hoppas jag inte för jag vill liksom inte tänka på jobbet nu när jag snart ska tillbaka till jobbet igen :-( Tråkigt nog.





Ja, efter det såå drog vi även hem till Malin + en kompis till henne också. Detvar trevligt. Dem höll på att färga håret och klippte och grejer. Men vi hade en trevlig dag. Heeela dagen så var det jättefint väder. Vilket var underbart :-)

Nu måste jag klä på mig och sedan kila in till stan och träffa my babybrother :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0