Lördag 31:a juli

Tjena, tjena!

Hur är läget?! Själv har jag hängt inne hela dagen. Tänkte strax kila ner till affären och handla lite. Sedan ska jag läga lite käk. Eller okej, mamma har lagt tidigare. Fast eftersom hon inte är hemma så får jag värma upp lite mat istället och så. Hehehe..

Nå, igår (fredag) så jobbade jag på dagen. Efter det drog jag in till stan och mötte upp lillebror. Han åker ju som sagt i helgen. Söndag tydligen. Så vi kikade i affärer och käkade lunch. Sedan gick vi faktiskt på bio. Som tur hade vi både sådana här gratis biljetter. Eller vad det heter. Så det blev väldigt billigt. Köpte även ett par nya ballerina skor igår också för halva priset.



Jag älskar hänga med mina bröder, vi har alltid skoj även när vi skojbråkar och tjafsar. Vi är så olika och är inte alltid överens när det gäller vissa saker. Men vi är syskon och det är det enda som egentligen spelar roll. Jag står båda min bröde väldigt nära, kan prata med dem båda. Lillebror börjar bli stor nu och han är den smartaste och klokaste människan jag känner. Ímorgon så träffar jag storebror. Så denna helg blir det väl att umgås med brorsorna :-)

Nej, nu får jag nog dra på mig lite kläder och kila ner till affären. Vi hörs senare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0