Måndag 12:e juli

Go'kväll!

Ska sova nu, tänkte bara snabbt innan jag stänger av datan skriva ett inlägg. Dagen då, jo har solat och bara haft skönt. Har även varit duktig och lagat mat. Kokade upp pasta, korv, hackade grönsaker, gurka och hällde på lite majs. Så det fick bli en lite nyttig rätt. Ja, sedan har jag snackat en del med far min. Vi planerar att åka till vårt landställe nästa vecka eller till helgen redan. Varför vänta?! Måste lämna Stockholm.

Alltså är det bara jag eller är det inte varmt?!! Oh My God!!!!! Madre mia. Det här är helt sjukt. Det är typ 26 grader ute på nätterna känns det som. Fan, jag tror jag måste köpa större fläkt för det här går inte. Sover utan täcke och bara ett linne. Känns som jag är utomlands typ. Ska inte klaga, men på nätterna får temperaturen gärna sjunka lite. För man svettas ju som värsta grisen här ju..

Fönstret är öppet 24 timmar och fläkten är på då jag är hemma. Kan till och med öppna fönstret i köket och öppna balkong dörren för att få lite korsdrag, men det går ju inte för det är ju vindstilla.. hahaha. Jaja, så kan det vara.

Nej nu ska jag försöka sova och så hörs vi imorgon igen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0