Måndag 5:e juli

Tjolla hejsan!

Hoppas allt är bra?! Ska snart lägga mig. Upp tidigt imorgon. Nå, ska berätta kort om dagen. Vad har jag gjort idag?! Vet ni?! Absolut ingenting. Tagit det riktigt cool lugnt. Låg i sängen ganska länge och dunkade musik. Efter en stund steg jag upp och käkade frukost. Vilket var sent. Sedan så satte jag mig på balkongen och sooolade. Super skönt. Svettigt dock, men efteråt tog jag en sköön dusch. Pratade lite i telefon med vänner medan jag solade. Så allt var bara bra. Försökte läsa, men jag orkade inte..

Jaha, sedan då. Joo, jag smet in på mitt rum och kikade lite tv. Mamma kom med lagad mat runt 18.00 tiden. Sedan dess så har jag bara tagit det cool lugnt. Hahahaha jag måste berätta något roligt. Dem flesta av mina vänner som känner mig väl vet att jag inte är en höjdar kock och lagar inte mat så ofta. Och det är något även dem här hemma också vet. Eftersom mamma åker bort imorgon (hon blir borta drygt en vecka) så ville hon vara snäll och köpa mat som jag kan fixa enkelt om jag skulle behöva. Men.. hahahaha.. jaa ni anar inte vad hon köpte.. läs nedan..

Mami - Marre, nu har jag köpt mat till dig som du kan göra i ordning.
Jag - Okej, vad då för något?!
Mami - Jaaa, det finns två Pan Pizzor och en fiskgratäng i frysen. Sedan köpte jag lite nudlar som finns i skåpet?!

Hahaha, jaa visserligen är jag ju dålig på att laga mat fast inte sååååå dålig. Det var lite kul. Så väl känner min mamma mig. Nej, men jag kommer sakna henne. Min mamma ser ju jag nästan som min bästavän. Den dagen jag flyttar ut så kommer jag sakna henne.

Nej, som sagt jag har tagit det lugnt ikväll och det är skönt för hela helgen har jag varit ute hela dagarna. Skönt att få vara hemma lite :-)

Bilder från i lördags. Det var vaaaarmt, men sitta vid vattnet så där så var det mysigt. 





Nu ska jag soooova.. Buenas noches!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0