Onsdag 14:e juli

Tja!

Hoppas allt ä bra med er?! Med mig är det bara bra. Nu ikväll för ett tag sedan så kom min kära mor hem. Jag har hunnit städa nu innan hon kom. Hon var så nöjd så och det kändes skönt. Alltid skönt att komma hem till ett städat och fint hem.

Idag så gjorde jag något helt ofattbart. Jag gjorde pannkakor och det gick åt skoooooogen. Eller som min bror sa: Jaha.. stekte du pannkakor, ja då kunde det inte bli något annat än pannkaka av allt. Dåligt skämt, men det är ju sant. Vet inte vad jag tänkte. Försöka mig på något jag vet aldrig kommer att gå.




Ser bra ut på bild, men tro mig. Dem blev inte så bra.. haha..

Aja, men senare efter allt stekande så kom Ida förbi. Sedan drog vi iväg och (försökte) tvätta hennes bil. Jag tror nästan bilen var renare innan vi tvättade den. Sjukt att det blev så fel. Jag som tyckte vi var jätteduktiga :-) Det tyckte nog Ida med. Men äsch, vissa delar av bilen blev iallafall renare. Alltid något. Men solen gjorde att bilen torkade så snabbt när vi höll på att tvätta den. Förmodligen därför.




Men visst skiner den lite på bilden iallafall ;-)

Nå, det var i stortsett min dag. Som sagt mamma har kommit hem också. Pratat lite med henne såklart. Juste. Glömde nästan berätta att vi gjorde även lite ärenden också. Sedan kom jag hem med något nytt och skoj också. Ska visa er strax...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0