Onsdag 7:e juli

Hallå, hallå!

Spanien - Tyskland matchen (tack kompis för att du nämnde det). Står fortfarande 0 - 0. Jag är verkligen nervös. Vill inte att Tyskland vinner, men bara för att jag säger så, så kommer dem säkert vinna. Okej dagen då. Det har ju varit strååålande väder med kring 27 grader ute. Mysigt. Varit ute på lång promenad med den lurviga sömntutan brevid mig. Han är så go. Det var för varmt för honom. Han blev trött snabbare och när vi kom hem så drack han vatten och somnade på min säng. Han la sig ganska nära min lilla bords fläkt. Då blåser det lite skönt på honom.



Ja, sedan så har jag städat lite på balkongen. Har fortfarande en del att göra därute. Igår kväll så slängde jag en massa tidningar och lämnade lite skräp i grovsopsrummet. Känner mig duktig nu när mamsen är borta. Jag har även tvättat två maskiner idag. Som sagt duktig flicka :-)

Juste, för inte så länge sedan så hittade jag mitt favorit armband som jag fick av J.H och J.F i födelsedags present förra, förra året. Det var verkligen jättefint. Blev så arg när det försvann, men nu är det hittat och jag använder det ganska ofta nu. Hahaha, ser mycker brunare ut när jag har på det.



Jaaa, det var väl dagen. Håller på att värma lite käk just nu. Sedan ska jag hoppa in i duschen. Senare ska jag ut med lillkillen. Nu är det lite svalare så det är ju bra för honom :-) Han ligger här brevid mig på rygg med tassarna i vädret, hahaha..

(YEAAAAAAAAAH!!! SPANIEN GJORDE MÅÅÅÅL. PUYOL (Barca spelare)...!!!)


Kommentarer
Postat av: Anonym

hahaha nu har du ändrat ;) söööööööömnade

2010-07-08 @ 08:22:03
Postat av: mamita

Hola hija! Hoppas Du har det bra, jag saknar Dig, vi ses nästa vecka. Puss Mamita

2010-07-08 @ 21:37:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0