Söndag 25:e juli (sista dagen på semestern)

God dagens!

Städa, städa varje SÖNDAG. Jupp, det är vad jag har gjort. Kollat lite räkningar också som ska betalas. Eftersom vädret var kasst idag och att det är sista dagen på min semester ville jag bara ha en hemma dag och få vila upp mig. Städa rummet, vikt rena kläder, dammat, pysslat och så. Jag har även haft MTV på hela dagen. Dem visar Cribs hela dagen nästan. Jag älskade det när jag var liten. Så avundsjuk på alla dessa rika människor som har så grymt coola hem.



Måste erkänna att jag fortfarande är avundsjuk. Den som hade det coolaste hemmet, snyggaste bilarna och grymmaste sovrummet var nog Akon. Han sa själv att han har alltid velat kunna kontrollera sitt hus via kontroller och datasystem. Så för att man skulle kunna komma in i sovrummet behövde man ha fingeravtryck som öppnar rummet. I sovrummet hade han en dusch som var lika stort som mitt rum. Han har en egen chaufför, egen vit tiger, egen bensin som han kan tanka på sina bilar, egen helikopter, dem finaste bilarna som finns. Lamborghini är nog en bil jag såå gärna skulle vilja åka i. Han har egen personal i huset som dels lagar hans mat. Fan det var massa grejer.. Aja kika på You Tube om ni vill se det grymma huset..

Jag blev då tvungen att bädda fint idag bara för att min säng såg HEMSK ut. Försökte bädda den lite extra fin. Vill kunna säga att jag också har en fin säng. Och det kan jag nu säga :-)


Visst är det fint?! Vill inte bädda upp den.. :-p

Har varit duktig och kastat skvallertidningar som någon annan nu har fått användning av. Kul det såg ut kompis när du börja plocka tidningar. Jag vet att jag har ett beroende. Men nu tog jag tag i min krage och slängde allihopa. Sjukt många var det iallafall.

Aja ska käka nu, hörs strax..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0