Tisdag 27:e juli

God dagens!

Min lediga dag är idag och igår var min första arbetsdag på en månad. Sjukt. Tiden gick så himla fort tycker jag. Okej, gårdagen gick bra. Självklart inget jag så fram emot. Min chef var på semester så jag får lite extra bördan bort från min rygg ett tag. Har ju lite mer ansvar på jobbet nu. Det ska bli lite intressant.

Efter jobbet så handlade jag lite frukost och sedan drog jag hem till Gisela. Där åt vi goda frallor och kikade på tv. Jag var så trött efter dagen så jag höll på att somna i deras soffa. Världens livsfarligaste soffa. Du behöver bara luta dig mot den så somnar man.





Senare drog jag hem snabbt och bytte om. Sedan mötte jag upp små systrarna till G i Liljeholmen där vi kilade runt lite i centrum. Runt 18.00 drog vi sedan till Globen för att möta upp Jennifer som jobbade till stängning. Tog sedan sällis med henne hem. Pratade en massa om allt och bara skojade. Sedan fick jag ett samtal som inte var lika roligt. Men det är en annan grej.


J's fina tatuering på foten..

Ja, annars då?! Jo det har varit bara lugnt. Som sagt så är det min lediga dag. Har inget speciellt att göra vilket är skönt. Märker nu att jag måste vila upp mig på mitt eget sätt för gårdagen gick väl inte så bra angående min ork och mitt tålamod. Det tog slut väldigt snabbt och gårdagen var bara första dagen. Aja, imorgon är det tillbaka dit igen.

Nu har jag iallafall betalat räkningar och så. Funderar på om det är något mer här hemma jag kan göra. Tänkte senare kanske kila ner och handla lite. Men bara kanske. Kanske ska testa kläderna jag köpte igår. Vore nog smart... hmmm.. :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0