Lördag 10:e juli

Hejsan!

Tänkte precis stänga ner datan. Är ganska trött. Gårdagen blev väldigt lyckad och jag är nöjd. Imorse var jag riiiktigt seeeg. My god. Inte bra. Men så idag har jag tagit det för det mesta bara lugnt. Diskat, städat lite och så. Sedan solat såklart :-) En slapp dag iallafall.

Lite bilder från igår..













Mysigast var det när vi satte oss på balkongen. Tände min nya lyckta jag har köpt. Stor och fin :-) Den var ju super igår kväll. Passade perfekt in där i hörnet. Gosa in oss i filtar och bara snacka. Hahaha, my god. Jag snacka igår som om jag typ hade mundiarré eller något. Fyfan. Men ja, några glas vin gör ju mig till "Pladder Majan" själv. Tack och lov var inte jag ensam om det ;-) Igår insåg jag att mina vänner är dem enda som verkligen få mig skratta så mycket som jag gjorde igår.

Gud, när man är uppe i varv som vi var igår så snacka vi om massa grejer. Vi bah: Vafan vi måste dra iväg och resa någonstans allihopa, bara ha kul. Alltså haha, vet inte hur många tokiga ideér vi fick. Men det är sant. Det hade varit skoj om vi drog iväg allihopa tillsammans. London var ju bara toppen. Den resan tydde ju på att vi verkligen kunde ha skoj tillsammans.

Aja, nu kanske jag borde sova. Imorgon har jag lite ärenden att göra på dagen. Sedan blir det VM Finalen på kvällen. Det ska bli as skoj :-) Så ni får sooova så gott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0