Härlig dag

Go'kväll!

Ska snart lägga mig. Tänkte få lite extra sömn i natt. I och med det ska jag lägga mig tidigare idag. Hur som helst. Ska berätta lite om dagen. Jobbade ju på morgonen. Skulle slutat tidigt, men så blev det inte. Vi var kort om personal och utbildningen fick jag ändra på oavsett om jag ville eller inte. För det funkade bara inte helt enkelt. Men jag fick sluta kring 15.00 istället. Fan, helt slut och seg var jag.

Det bästa med dagen var att min homie var tillbaka - knasen själv Silvija. Fan vad skoj att ha någon i sin egen ålder tillbaka på jobbet + en som man kan prata lite vad som helst med. När jag slutade så träffade jag Karina också lite snabbt. Pratade lite. Jag mötte sedan upp Malin och Noelia. Vi drog och käkade Thai Wook. Mums. Så sablans gott. Efter det blev det en liten promenad.







Hahaha kika hakklappen, If you think I'm cute you should se my godmother :-) Klockren ju.. haha..

Ja, alltså den här ungen är ju så j*vla rolig alltså. Fy sjutton vad jag har skrattat åt henne idag. Hon är så himla söt och så gapig. Det är den tiden nu när hon drar i håret och gapar obegripliga saker. Hahha.. hon rev mig i ansiktet idag. Förstå, henne pyttesmå fingrar. Akta er, henne vill man inte hamna i slagsmål. Haha..

Nej ska göra mig i ordning för att sova snart! Ni får ha en fortsatt trevlig kväll!
Det är start på VM IMORGON!! WIIIIIIE!

Hörs!


Kommentarer
Postat av: mamita

så då kommer jag inte att få en chans att umgås med Dig överhuvudtaget förrän VM är över igen :-)

2010-06-11 @ 10:19:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0