Lite mer London pictures

Låg här i sängen och har kikat på Cougar Town, och tidigare MTV Movie Awards 2010. Grymt roligt. Fan, en av dem bästa på länge ju. Nu har jag också kikat på dubbelavsnitt av Sex & The City. Bra avslut. Ja, jag har lite mer London bilder för er som är intresserade.

Vi hade en trevlig utekväll, men detta var lite innan..under kvällen och efter.. :-) Lite blandat av allt möjligt.









Hahaha hitta kort på alla förutom en - Angelina (en av Jennifers rumskompis). När alla dricker något. Haha, men det finns ett på henne när hon försöker få bort sin hicka. Den tar vi :-)







Namnet på stället vi var på KOKO. Annorlunda, men kul hade vi :-)













Kebab - nattkäk..mums. Eller jag minns inte om det var gott. Har för mig att jag tyckte det smakade lite skumt. Tror jag. Eller?! Får fråga Gisela. Jag tror det smakade lite konstigt. Fast det gick ner iallafall.

Ja, detta var våran lilla utekväll. Kul hade vi. Hahaha, alltså nu när jag kollar igenom nästan ALLA bilder så finns det verkligen bilder som INTE går att visa. Man undrar nästan vad fan vi tänkte på när vi tog dessa galna bilder. Hahah det får bli bilder och minnen som stannar mellan oss. :-)

Ska sova nu! Eller ja, känns som det. Ögonlocken är tunga ikväll. Har laddat upp iPoden, så nu får Jason Derulo - Ridin' Solo  avsluta kvällen :-) I love that boy. På med hörlurarna.



God natt kompisar!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0