Måndag 14:e juni

Tja!

Jesus, vad mycket fotboll det blir då. Fan jag har inte missat en enda match. Stolt! Det här är ju sjukt roligt. Kollar nästan hela matcherna också. Förutom dem i fredags och en av dem igår.

Idag hade vi Holland och Danmark, 2-0 til Holland. Det var ju ingen överraskning. Jag menar, man kan ju inte säga att Danmark har historia av att vara duktiga på fotboll. Haha.. elakt. Ja, men vadå det är ju sant. Några från Holland som spelade idag har ju tidigare spelat i Barcelona. Så det är klart jag höll på dem då. Samma gällde det ju när Japan och Kamerun spelade. Tråkigt nog så förlorade Kamerun med 0-1. Fan. Samuel Eto'O min favorit (som sorgligt nog spelar för Inter idag, gammal Barcelona spelare ju) spelade och jag hoppades självklart på honom.

Nu på kvällen, sista matchen, så var det ju Italien mot Paraguay. Ska jag vara ärlig hoppades jag på mer mål för Italien. Ja, imorgon ska Brasilien spela. Dem tar sista matchen och det är ett måste. Okej, nog om fotboll..haha. Ja, idag är det lite bättre må jag säga. Lite gladare och så, så det känns det skönt. Imorgon ska jag vara en snäll syster och åka till bror och hjälpa till med Romeo. Så det blir bra. Sedan är jag ledig i två dagar. Därefter så är helgen igång och då jobbar jag. Det är mycket som sker i helgen.



Idag eller rättare sagt - ikväll så har jag bara jobbat tillsammans med fina vän Karina. Det var roligt. Vi hade verkligen skoj idag och man mådde bra när man lämnade jobbet. Tidigare så var jag bara hemma. Sov ut och fick en lugn och fin morgon :-)

Nu måste jag sova! Ni får sova gott..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0