Måndag 21:a juni

Tja!

Jag är alldeles för trött för att ens orka skriva något idag. Det har varit en bra dag idag trots en del svårigheter innan jag gick hem. Då tänkte jag.. "bara treee dagar kvar, håll ut".. Så, så är det.! Enda sedan jag kom hem så har jag somnat till 2-3 gånger och då har jag sovit korta stunder. Behövde den sömnen. Jag har verkligen varit i farten dem senaste dagarna och som sagt igår så jobbade jag från kl.7.00 till 20.00. Men jag vaknade ändå kl.04.50 och somnade runt 23.30. Låg och tänkte så länge. Grubbla över saker och etc. Tråkigt nog.

Kollade nyss på Karate Kid - trailern samt en massa intervjuer kring film och etc. Alla har bara sagt att den är bra och jag är så sugen på att se den nu. Den kommer ju ut i augusti. Fan. Hehe. Jag brukar när jag var mindre kolla på dem äldre filmerna. Tyckte dem var ganska grymma. Killen som spelade Karate Kid förut - Ralph Macchio har ju dykt upp i serier och så. Såg honom senast i Ugly Betty. Jag tänkte bara "hmm den där killen verkar bekant". Fan, människan ser ju exakt likadan ut som han gjorde när han var liten trots att han är kring 40+. Sjukt.

Okej, nu blev det lite text.. well that's it. Orkar inte skriva mer än så. Som sagt är ledig imorgon. Ska SOOOOOVA ut, så inga terro samtal tidigt på morgonen nu! Ni vet vilka ni är som ringer och stör när jag sover. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll så skriver jag imorgon!

God natt! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0