Måndag 7:e juni

Nämen hallå!

Jag sitter och grubblar på helgen. Hade ju bemanningen i lördags och hade tok mycket att göra igår. Det var ju som ni vet Sveriges National dag vilket innbar att vi skulle grilla på jobbet. Jag hade mycket ansvar på mig och det var mycket att göra. Jag skulle aldrig passa som chef, får ju ångest när jag varit för sträng eller för bossig mot någon. Gillar inte säga åt människor vad dem ska göra eller skälla på dem när jag vet att dem gjort fel. Det är inte min grej. Istället särbehandlar jag dem vilket som är dumt.

Men vi hade en mysig dag när vi grillade och allt. Fast det var kaos dem första minuterna. Sedan så löste det säg. Fast det här är nog sista gången jag har bemanningen. Gillar inte bråka, diskutera med människor jag faktiskt känner ganska väl. Helgen är över vilket är underbart skönt. Det jobbigaste var att jag fick en 20 minuter rast på hela dagen och då jobbade jag ändå 7.00-20.00. Jag var helt död igår när jag gick hem.

Efter jobbet smet jag förbi min goda vän Gisela. Hon och hennes systrar hade tydligen en riktig film-myskväll. Dem hade handlat upp sig med gott-gott och så. Jag fastnade där en stund. Usch, skulle jag ju självklart inte ha gjort. Dumt av mig. Massa gott-gott kring en var inte bra. Men det var en bra sätt för mig att koppla bort helgen och bara hela dagen.



För övrigt. Jo, helgen kunde väl ha varit bättre. Sov väldigt dåligt och kände mig stressad hela tiden. Tråkigt nog. Så kan det gå. Bara glad att helgen är över..! Dagen har varit bra faktiskt. Slutade 13.00 idag så det var skönt. Handlade lite käk och sedan så gick jag hem. Käkade och somna i en timme ungefär. Mina ögonlock var alldeles för tunga. Nu kikar jag på Djävulsrallyt. Nå, det var min tuffa helg. Nu ska jag kika klart här. Sedan så ska fan jag sova. Imorgon ska jag träffa storebror. Träffade aldrig honom i lördags. Var alldeles för trött och slut för det.

Men ni får ha en fortsatt trevlig måndag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0